Бойовики обстріляли житлові квартали Зайцевого – СЦКК

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові будинки в Зайцевому біля пункту пропуску Майорськ із гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові будинки в Зайцевому біля пункту пропуску «Майорськ» із гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Такі дані надала українська сторона СЦКК на сторінці штабу АТО в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«1 серпня близько 22:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцеве під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали населеного пункту поблизу КПВВ «Майорськ», – розповіли в СЦКК.

У результаті обстрілу з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів пробитий дах й уламками посічені стіни будинку на вулиці Майорській, ніхто з господарів будинку не постраждав.

«НЗФ ОРДО, нехтуючи всіма нормами міжнародного гуманітарного права, вчергове ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такими діями керівництво ОРДО вже вкотре продемонструвало своє небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», – підкреслили в СЦКК.

Нагадаємо, 1 серпня бойовики обстріляли околиці селища Водяне із заборонених РСЗВ і зімітували обстріл Старомихайлівки з боку ЗСУ.

За 1 серпня НЗФ 34 рази відкривали вогонь по позиціях української армії на Донбасі, один військовослужбовець загинув, ще один був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: