Саакашвілі та його команда: хто тепер ризикує залишитися без громадянства

Читать на русском
Володимир Фесенкополітолог

Кінець липня-серпень – мертвий політичний сезон, коли дуже важко провести будь-які політичні акції, за винятком релігійної ходи.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, оцінюючи перспективи політичного майбутнього Саакашвілі та його руху в Україні.

«Дуже важко буде організувати якусь масову кампанію на підтримку Саакашвілі, тим паче більшість опозиціонерів також не зацікавлені його підтримувати з різних причин. Навряд чи Саакашвілі вдасться виграти цю ситуацію», – зазначив Фесенко.

Щодо політичного майбутнього, то, як зауважив експерт, навіть зараз перспективи партії Саакашвілі не дуже райдужні.

Від президента до телеведучого. Політичний шлях СаакашвіліУ день другої річниці призначення Міхеіла Саакашвілі головою Одеської обласної державної адміністрації «Слово і Діло» вирішило нагадати, яким був його шлях з еліти грузинської політики в українську.

«Рейтинги – 2%, якщо не менше. Ба більше, є тенденція до зниження рейтингів порівняно з минулим роком як особисто Саакашвілі, так і його партії. Без Саакашвілі в його руху немає жодних перспектив. Якщо стане зрозуміло, що Саакашвілі не дадуть змоги повернутися в Україну, то ті, хто брав участь у його русі, будуть долучатися до інших проектів», – пояснив Фесенко.

Політолог припустив, що після Саакашвілі ризикують залишити Україну Давід Сакварелідзе та заступник голови НАБУ Гізо Углава.

«Слідом за Саакашвілі можуть залишити Україну й члени його команди», – резюмував Володимир Фесенко.

Детальніше про успіхи та невдачі за час політичної кар’єри – в матеріалі «Від президента до телеведучого. Політичний шлях Саакашвілі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: