У Києві на великому хабарі погорів податківець

Читать на русском
Співробітник відділу фіскальної служби в Київській області був затриманий під час отримання неправомірної фінансової вигоди в сумі 260 тисяч гривень.

Співробітник відділу фіскальної служби в Київській області був затриманий під час отримання неправомірної фінансової вигоди в сумі 260 тисяч гривень.

Про це в четвер, 20 липня, повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України, пише «Слово і Діло».

Зокрема, оперативники столичного управління захисту економіки Нацполіціі і слідчі прокуратури АР Крим з'ясували, що податківці організували систему вимагання грошей з підприємців. Вони наполягали на тому, що бізнес-партнери підприємців мають ознаки фіктивності та погрожували позовом до суду про визнання укладених договорів недійсними в разі невиплати винагороди.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці встановили, що посадові особи вимагають від представника товариства 260 тисяч гривень неправомірної вигоди за відгук позовної заяви до суду.

В результаті 19 липня в Печерському районі правоохоронці затримали головного державного податкового ревізора-інспектора Головного управління Державної фіскальної служби України в Київській області. 26-річний ревізор-інспектор отримав 260 тисяч гривень неправомірної вигоди, які повинен був передати керівнику відділу ГУ ДФС в Київській області.

В цей час ревізор-інспектор затриманий, йому повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, 14 липня столичний коп попався на валютному хабарі в п'ять тисяч.

Як повідомлялося, начальника управління РДА Одеської області також затримали на валютному хабарі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: