Купатися заборонено: в Києві всі пляжі непридатні для купання

Читать на русском
На 11 офіційних пляжах в Києві заборонили купатися, оскільки проби води та піску не відповідають нормативним показникам.

Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м.Києва «Плесо» змінило статус 11 столичних пляжів, таким чином визнавши їх непридатними для купання.

Про це сказано на офіційному сайті КП «Плесо», передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, проби води та піску не відповідають нормативним показникам.

Станом на п'ятницю 21 липня купання заборонено на пляжах «Венеція», «Дитячий», «Золотий», «Передмістна Слобідка», «Молодіжний», «Пуща-Водиця», «Чорторий», «Вербний», «Райдужний», «Тельбін» і «Центральний».

Експерти назвали найкрасивіші пляжі світуВидання The Business Insider оприлюднило список найбільш барвистих пляжів світу, в який експертами були включені мальовничі куточки на Бермудських островах, на Гаваях, в Каліфорнії (США), грецькому острові Криті та інших місцях.

Ще в середині червня Госпродпотребслужба повідомляла, що всі 11 міських пляжів готові до купального сезону, а в цілому по Україні половина пляжів придатні для відпочинку.

Раніше, фахівці видання The Daily Mail оприлюднили рейтинг найкращих пляжів світу. Пляж Памалікан на Філіппінах зайняв лідируючу позицію.

Також, туристичний сервіс TripAdvisor склав список найкращих пляжних напрямків на поточний сезон, поставивши бразильський пляж Baia do Sancho на перше місце.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: