Доба в АТО: 11 обстрілів, один військовий загинув

Читать на русском
У зоні АТО бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових. За минулу добу сепаратисти 11 разів відкривали вогонь.

За минулу добу сепаратисти 11 разів відкривали вогонь по українських позиціях: ЗСУ втратили одного військовослужбовця, ще двоє отримали поранення.

Про повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Дело».   «На Маріупольському напрямку, бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по опорних пунктах ЗСУ поблизу Гнутова і Широкино», - повідомляє штаб.   Відзначається, що тут вогнем у відповідь сили АТО змусили супротивника дотримуватися режиму тиші.   На Донецькому напрямку вогневі провокації незаконних збройних формувань зафіксовані в районі селища Верхньоторецьке і на шахті Бутівка.

Бойовики в ОРДЛО відпрацьовують евакуацію з окупованих міст – МіноборониНезаконні збройні формування відпрацьовують евакуацію з окупованих міст, зокрема, з Донецька.
  На Луганському напрямку, близько 18-ї години, злочинці двічі обстріляли з гранатомета і міномета позиції ЗСУ в Кримському.

Нагадаємо, що за три дні 18-20 липня Україна втратила 11 військовослужбовців, були поранені 15 солдатів і двоє цивільних.

Раніше в Міноборони назвали втрати бойовиків в бою під Красногорівкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: