Макрон провів зустріч із Трампом у Будинку інвалідів

Читать на русском
Президент Франції Еммануель Макрон прийняв з офіційним візитом свого американського колегу Дональда Трампа в Будинку Інвалідів в Парижі.

Президент Франції Еммануель Макрон прийняв з офіційним візитом свого американського колегу Дональда Трампа в Будинку Інвалідів в Парижі.

Про це повідомляє RFI, пише «Слово і Діло».

«Два президента і їх подружжя зустрілися в другій половині дня в четвер, 13 липня, в національному музейному комплексі «Будинок Інвалідів» в центрі французької столиці», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після цього Трамп і Макрон проведуть зустріч тет-а-тет в Єлисейському палаці, за якою розпочнеться нарада в розширеному складі і підсумкова прес-конференція.

Під час переговорів обидва лідери мають намір обговорити питання, «які нас об'єднують», в першу чергу, боротьбу з тероризмом, розповіли агентству AFP в Єлисейському палаці.

Як повідомляється, Париж поряд з Вашингтоном є найбільш активним учасником західної коаліції проти ІД в Сирії та Іраку. Не залишаться також без обговорення і питання, за якими у двох лідерів поки немає згоди, як, наприклад, тема клімату, відзначається в повідомленні.

Нагадаємо, Трамп відвідає Париж в День взяття Бастилії.

Як відомо, поліція Франції запобігла замаху на Макрона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: