Україна і США домовилися про спільну боротьбу з хакерами

Читать на русском
Візит Тіллерсона сприятиме розширенню співробітництва двох країн у багатьох сферах, впевнені в Києві.

Візит Тіллерсона сприятиме розширенню співробітництва двох країн у багатьох сферах, впевнені в Києві.

Під час візиту до Києва державного секретаря США Рекса Тіллерсона були досягнуті важливі домовленості у сфері боротьби з кіберзлочинністю.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на спільній з Тіллерсоном прес-конференції в Києві в неділю, 9 липня, пише «Слово і Діло».

«Результатом стрімкого розвитку співпраці між Україною і США є доказ того факту, і ми за це дуже вдячні американському народу, що ми маємо не тільки двопартійну підтримку в американському Конгресі, але й потужну підтримку в Білому домі, в Державному департаменті та в американському уряді» , - заявив він.

Порошенко також висловив упевненість, що візит Тіллерсона сприятиме розширенню співробітництва двох країн у багатьох сферах.

«Від оборонної сфери, сфери безпеки, сфери боротьби з кіберзлочинністю, де ми досягли дуже важливих домовленостей сьогодні, сфери економічної, енергетичної, культурної та багатьох інших», - зазначив Глава української держави.

Раніше повідомлялося, що США протистоятимуть будівництву Північного потоку-2.

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон на спільній конференції з президентом Петром Порошенком заявив, що РФ повинна здійснити перші кроки безпеки, включаючи припинення вогню на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: