Siemens перевіряє дані про постачання своїх турбін до Криму й обіцяє не допустити їх використання

Читать на русском
Siemens створила групу для розслідування інформації про постачання турбін компанії до окупованого РФ Криму й обіцяє не допустити їх використання, якщо наявний перепродаж нещодавно купленого енергообладнання.
фото: АР

Компанія Siemens створила групу для розслідування інформації про постачання турбін до окупованого РФ Криму й обіцяє не допустити їх використання, якщо був перепродаж нещодавно купленого енергообладнання.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

«У нас немає достовірних доказів про фактичні поставки наших турбіндо Криму. Але ми серйозно ставимося до цих чуток і створили команду для розслідування цього питання», – заявили в компанії.

«Якщо був перепродаж нещодавно куплених турбін до Криму, це буде розцінюватися як чисте порушення договірних угод. Siemens неодноразово попереджав своїх клієнтів, що компанія виконує всі експортні обмеження», – йдеться в заяві.

За словами представників компанії, в Siemens «вжили всіх можливих юридичні заходів, щоб запобігти незаконному використанню обладнання».

Нагадаємо, 6 червня в німецькому концерні Siemens заявили, що інформація про поставку їхніх турбін до окупованого Криму не відповідає дійсності.

Раніше Росія завезла дві турбіни для електростанцій, вироблені німецькою компанією Siemens, до окупованого Криму в обхід санкцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: