В Україні зросли продажі комерційних автомобілів

Читать на русском
У червні на українському ринку було зареєстровано 902 нових комерційних автомобіля. Цей показник виріс на 27% щодо показників минулого року.

У червні на українському ринку було зареєстровано 902 нових комерційних автомобіля. Цей показник виріс на 27% щодо показників минулого року.

Про це повідомляє асоціація «Укравтопром», передає «Слово і Діло».

Найкраще минулого місяця продавалися машини французької марки Renault, які посіли п'яту частину ринку нових комерційних автомобілів. При цьому, реалізувавши 188 автомобілів, Renault не змогла повторити торішній результат продажів, відставання склало майже 24%.

На другому місці американський Ford - 87 автомобілів. Продажі цієї марки перевищили власний показник річної давнини в два рази.

Третій рядок рейтингу за італійською Fiat - 85 машин (+ 46%). Четверте місце посіла німецька Mercedes-Benz - 79 проданих автомобілів (+ 61%).

Замкнув п'ятірку лідерів червневого рейтингу - російський ГАЗ - 78 машин (+ 18%).

Всього з початку року було зареєстровано 5,1 тис. нових комерційних автомобілів, що майже на 50% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

ТОП-5 першого півріччя виглядає так: Renault - 986 од. (+ 36%); Fiat - 554 од. (+ 38%); ГАЗ - 494 од. (+ 4%); Ford - 435 од. (+ 202%); Volkswagen - 364 од. (+ 34%)

Як повідомлялося, в Україні різко зросли продажі старих автомобілів.

Нагадаємо, найпопулярнішою автомобільною маркою травня була Toyota.

Відзначимо, за квітень в Україні було зареєстровано 11 тисяч 23 легкових автомобіля, що перевищило квітневий результат минулого року на 75%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: