В Україні різко зросли продажі уживаних автомобілів

Читать на русском
В Україні число уживаних легкових автомобілів проданих в травні, досягло 4,5 тисячі одиниць, що в 20 разів більше, ніж в цей же період минулого року.

В Україні число уживаних легкових автомобілів проданих в травні, досягло 4,5 тисячі одиниць, що в 20 разів більше, ніж в цей же період минулого року.

Про це передає Укравтопром, пише «Слово і Діло».

Найбільше на облік поставили підтримані машини Renault - 886 моделей. Це 56 відсотків від загального обсягу реєстрацій легкових Renault.

Друге місце посів Volkswagen. Українці придбали 782 одиниці, що становить дві третини від внутрібрендових продажів. Замикає трійку найпопулярніших б/у автомобілів Skoda - 573 одиниці - 51 відсотків від загального числа реєстрацій цього бренду.

Четверте місце посів Opel, уживані автомобілі якої реєструються на багато частіше нових - 392 машин, або 94 відсотків травневих продажів цієї марки.

Ринок авто і вибір українців: зацикленість на б/у автомобілях і гонитва за преміум-маркамиГенеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів розповів про скасування і зниження спецмита на всі авто.

П'яте місце посів Nissan з 247 первинними реєстраціями, що становить 42 відсотки від внутрішньобрендових продажів сумарної кількості реєстрацій машин цієї марки.

Водночас продажі нових автомобілів в Україні зросли на половину - 6,6 тисячі проданих авто. Найпопулярнішою маркою стала Toyota.

Як повідомлялося, найпопулярнішою автомобільною маркою травня була Toyota.

Відзначимо, за квітень в Україні було зареєстровано 11 тисяч 23 легкових автомобіля, що перевищило квітневий результат минулого року на 75%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: