ГПУ проводить розслідування щодо деяких міністрів – Луценко

Читать на русском
Генеральна прокуратура проводить розслідування щодо окремих міністрів чинного Кабінету міністрів.

Генеральна прокуратура проводить розслідування щодо окремих міністрів чинного Кабінету міністрів.

Про це повідомив генпрокурор в інтерв'ю на «5 каналі», пише «Слово і Діло».

Луценко не виключив, що поряд з уявленнями на зняття недоторканності з народних депутатів можуть з'явитися претензії і до чиновників - як до колишніх, так і чинних. Однак ніяких прізвищ глава ГПУ поки не назвав.

«Я не можу виключити як нових уявлень до народних депутатів, так і дій щодо чинних міністрів. Така у нас робота. Зараз проводиться слідство проти багатьох фігурантів, зокрема у нас є питання і до чинних і колишніх міністрів. І вони також пройшли за якоюсь окремою партійною квотою коаліційного уряду», – сказав Луценко.

Мандати по осені рахують: скільки ще нардепів ризикують втратити недоторканність?На Верховну Раду очікує справжній бум зняття депутатської недоторканності. Та чи стануть такі випадки підставою для притягнення нардепів до кримінальної відповідальності і як наслідок – для позбавлення мандатів?

Раніше повідомлялося, що подання генпрокурора Юрія Луценка на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Михайла Добкіна надійшло до Верховної Ради.

Також Луценко анонсував нові подання до Верховної Ради на зняття недоторканності з депутатів восени.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: