В Казахстані помер ще один постраждалий від невдалого запуску ракети-носія на Байконурі

Читать на русском
Ще один чоловік, який постраждав під час невдалого запуску ракети-носія «Союз-2.1» на космодромі Байконур, помер у лікарні.
Фото з відкритих джерел

У лікарні міста Караганда помер другий постраждалий від невдалого запуску ракети-носія «Союз-2.1» на космодромі «Байконур».

Про це з посиланням на прес-службу Міністерства оборонної й аерокосмічної промисловості Казахстану повідомляє «Слово і Діло».

«Громадянин РК В'ячеслав Тиц, 1968 року народження, 14 червня ц. р. був госпіталізований в травматологічне відділення центральної лікарні міста Жезказган з термічними опіками 2-3 ступеня, 15 червня він був доставлений службою санітарної авіації в м. Караганду і поміщений в центр ортопедії та травматології ім. Х. Макажанова. Незважаючи на всі зусилля медичних фахівців, врятувати В'ячеслава Тица не вдалося», – йдеться в повідомленні.

Ілон Маск анонсував запуск відразу двох ракет FalconЗасновник компанії SpaceX Ілон Маск анонсував запуск відразу двох ракет Falcon 9 протягом найближчих днів.

Як відомо, опіки померлий отримав під час пожежі 14 червня, що виникла після того, як на космодром упав один зі ступенів ракети, запущеної звідти.

Нагадаємо, в лютому цього року Індія встановила рекорд, запустивши в космос одразу 104 супутники.

А в середині червня «Слово і Діло» писало про те, що поправка до американського законопроекту, що посилює санкції проти Росії, виводить за межі документа співпрацю за лінією NASA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: