До України не пустили російського рок-виконавця

Читать на русском
Російського співака Найка Борзова не пустили в Україну: під час спілкування з правоохоронцями він сама зізнався, що нещодавно незаконно відвідував Крим.
Найк БорзовФото з відкритих джерел

До України через незаконне відвідування окупованого Криму не пустили чергового російського співака – Найка Борзова.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян, інформує «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

За його словами, Борзов у спілкування з прикордонниками сам зізнався, що нещодавно відвідував анексований півострів не через контрольно-пропускні пункти на материковій Україні.

Прикордонники пояснили заборону в'їзду російським ІванушкамПрикордонники пояснили, що в'їзд в Україну групі Иванушки International заборонили через незаконне відвідування окупованого РФ Криму.

«Вчора, 1 липня, він (Борзов – ред.) прилетів у аеропорт «Жуляни» із Мінська. Під час спілкування було встановлено, що він відвідував окупований Крим у 2017 році, до речі останній раз – не так давно, порушуючи законодавство України, тобто – через закриті пункти пропуску. У відповідності до українського законодавства, на підставі цієї інформації було прийнято рішення про не пропуск його на територію України та заборону в'їзду на територію України терміном на 3 роки», – розповів Слободян.

Нагадаємо, вчора стало відомо про відмову у в’їзді до України співачці Б’янці з цієї ж причини. Раніше відвідувати країну заборонили популярному російському блогеру Іллі Варламову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: