Бойовики протягом дня 9 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Читать на русском
У зоні проведення АТО з початку доби бойовики 9 разів обстрілювали сили Збройних сил України, більшість обстрілів відбулися до світанку.

У зоні проведення АТО з початку доби бойовики 9 разів обстрілювали сили Збройних сил України, більшість обстрілів відбулися до світанку.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО 1 липня, передає «Слово і Діло».

«Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують порушувати перемир'я, зокрема застосовуючи заборонене мінськими угодами озброєння. На Приморському напрямку бойовики застосовували зброю поблизу Донецька і на узбережжі Азовського моря, з танків, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстріляли опорні пункти сил АТО поблизу Красногоровки. Біля Водяного бойовики застосували 82-мм міномети, біля Широкино - гранатомети», - повідомили в штабі.

У напрямку Донецька бойовики вели вогонь на Світлодарській дузі в районі Луганського, використовуючи міномети різних калібрів, БМП і гранатомети.

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 липня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Крім того бойовики вели вогонь з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї поблизу Авдіївки.

На Луганському напрямку вночі сили ОРДО зробили обстріл біля Кримського з артилерійських систем калібру 152 мм.

Раніше в ОБСЄ розповіли, як діє «хлібне перемир'я».

Нагадаємо, Авдіївка знову залишилася без централізованого водопостачання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: