Стало відомо, коли запрацює угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою

Читать на русском
Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою запрацює 1 серпня поточного року згідно з урядовою нотою Канади українському посольству.

Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою запрацює 1 серпня поточного року згідно з урядовою нотою Канади українському посольству.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв, що ВРУ найближчим часом ратифікує Угоду про вільну торгівлю з КанадоюСказано 11 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, передає «Слово і Діло».

Країна «на валізах»: чи варто чекати хвилі трудової міграції з України із запровадженням безвізуЕксперт-міжнародник розповів про приховані небезпеки для українців, які мають намір шукати працю в країнах шенгенської зони.

«Вільна торгівля між Україною та Канадою почнеться 1 серпня. Канада зробила свій подарунок нам до Дня Конституції: ми отримали урядову ноту про завершення всіх внутрішніх процедур для набуття чинності Угоди про вільну торгівлю. У нас подвійне відчуття: фініш і старт - два в одному. Це історичний момент, який підсумовує колосальний пласт роботи наших дипломатів і політиків. Але це і початок набагато більш значущого етапу: час наповнювати цю Угоду життям - контрактами, робочими місцями і інвестиціями», - зазначив він.

Раніше повідомлялося, Канада зняла економічні санкції з Білорусі.

Нагадаємо також, що в Канаді продадуть один з хмарочосів Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: