Порошенко: Трамп обіцяв допомогти

Читать на русском
Президент Петро Порошенко вважає історичним свій візит в США, який відбувся минулого тижня.

Президент Петро Порошенко вважає історичним свій візит в США, який відбувся минулого тижня.

Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, пише «Слово і Діло».

«Чому цей візит може вважатися історичним? Тому що ... ми мали важливе завдання - обмінятися думками і озброїти аргументами напередодні зустрічей, які відбудуться в Гамбурзі в форматі G20. Це завдання на 100% вдалося», - заявив Порошенко.

Також він назвав безпрецедентною організацію в один день зустрічей з усіма основними представниками нової адміністрації Трампа, і заявив, що Україна «отримала підтримку виконавчої влади».

«Де-факто можна говорити, що Україна об'єднала всю Америку ... Я дуже задоволений підсумками цього візиту», - сказав він.

Говорячи про зустріч з Трампом, Порошенко зазначив: «Ключова його позиція була не давати поради, а він чітко питав:« Петро, ​​чим тобі допомогти?».

«Це позиція справжнього партнера України», - зазначив президент. На питання, чи обіцяв Йому допомогти, він відповів: «Очевидно».

Раніше повідомлялося, що Трамп задоволений діалогом з Порошенком і вважає, що в переговорах був досягнутий «значний прогрес».

Також відзначимо, що американські ЗМІ змушені були змінити тексти первинних публікацій про зустріч президентів України і США, визнавши серйозність візиту глави української держави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: