Штаб АТО: з початку доби втрат немає, 5 обстрілів

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська з початку доби п'ять разів порушили режим припинення вогню: втрат серед українських військових немає.
фото: Роман Бочкала/Facebook

Російсько-окупаційні війська з початку доби п'ять разів порушили режим припинення вогню: втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Сьогодні ворожі збройні провокації зафіксовані лише на Луганському та Донецькому напрямках. Загалом же з початку доби противник 5 разів відкривав вогонь по підрозділах українського війська. Зважаючи на невисоку інтенсивність ворожого вогню, українські воїни на жодну провокацію сьогодні не піддались і вогонь не відкривали. Жоден український армієць результаті ворожих обстрілів сьогодні не постраждав», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 26 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку зафіксовані два ворожих обстріли. Вночі окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів по одному з опорних пунктів сил АТО поблизу Кам'янки, а вже вдень бойовики обстріляли українських вояків на Світлодарській дузі. Обстріл вівся з гранатометів різних модифікацій по укріпленнях біля Луганського.

На донецькому напрямку з початку доби було зафіксовано три обстріли. На самому початку доби загарбники випустили кілька мін калібру 82 мм по позиціях біля Жовтого. Згодом активізувалися ворожі снайпери – на світанку вони обстрілювали українських бійців, які тримають оборону біля Попасної, а вже вдень вели вогонь біля Новотошківського.

Нагадаємо, 26 червня стали відомі подробиці захоплення розвідгрупи бойовиків, в якій були і росіяни: бійці української армії спрацювали холодною зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: