У штабі АТО розповіли про втрати на передовій

Читать на русском
З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, порушення зафіксовані лише на Донецькому та Луганському напрямках.

В зоні бойових дій на Донбасі за минулу добу загинули двоє українських військовослужбовців Збройних сил і ще двох було поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 24 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 24 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Незважаючи на досягнуті днями домовленості про дотримання перемир'я з сьогоднішнього дня, 24 червня, російсько-терористичні бандформування все ж не спромоглись в повному обсязі виконати взяті на себе зобов'язання», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, порушення зафіксовані лише на Донецькому та Луганському напрямках.

Обстріли зафксовані поблизу Авдіївки, Верхньоторецького у Донецькій області. На Луганщині бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Катеринівки із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм. Також обстріли зафіксовано в районі Кримського та Троїцького.

Нагадаємо, на засіданні у Мінську підтримали режим тиші з 24 червня.

Вчора, 23 червня, бойовики 48 разів відкривали вогонь по українських захисниках, в тому числі 14 разів - з артилерії, забороненої Мінськими угодами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: