Таємна зброя електорату: як зробити політиків більш відповідальними

Читать на русском

«Слово і Діло» запускає серію соціальних відеороликів, покликаних привернути увагу виборців до проблеми популізму і заздалегідь провальних обіцянок політиків перед виборами. Протягом місяця команда «Слова і Діла» працювала над створенням мультиплікаційних відео.

Головні герої – українська сім’я Молодців, які, я і мільйони українців, зіштовхуються з оманливими обіцянками чиновників і політиків.

Основна мета відеороликів — навчити виборців нагадувати політикам про необхідність виконання обіцянок і допомогти не потрапляти на гачок безглуздих обіцянок.

Крім того, відеоролики спрямовані і на самих політиків, аби ті не тримали виборців за дурнів і навчилися усе ж таки тримати своє слово.

Отже, до вашої уваги два перші відеоролики, в яких сюжет один, а от фінал – варіативний. Що оберете ви?

Семья Молодцов. Роддом - 1 серияСлово і Діло

Семья Молодцов. Роддом - 2 серияСлово і Діло

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» уявляло, як би змінилися міста, якби їх мери виконали свої обіцянки. Так у столиці на всіх станціях метрополітену працює безкоштовний Wi-Fi, жодних незаконних забудов у Києві немає, воду кияни п'ють просто з-під крану. А Геннадій Кернес, міський голова Харкова, відремонтував майже півтори тисячі під'їздів у місті. У Львові понад півсотні сімей військовослужбовців в’їхали до обіцяних Садовим квартир. А в Одесі відкрився новий сучасний Концертно-виставковий центр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: