Ford Focus будуть поставляти в США з Китаю

Читать на русском
Американський автовиробник Ford Motor Co. почне імпортувати в США автомобілі моделі Focus з Китаю з другого півріччя 2019 року.

Американський автовиробник Ford Motor Co. почне імпортувати в США автомобілі моделі Focus з Китаю з другого півріччя 2019 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

«Виробництво оновлених Focus почнеться в другому півріччі 2019 року. Основна частина автомобілів Focus, що продаються в Північній Америці, буде поставлятися з Китаю, і окремі модифікації - з Європи», - йдеться в повідомленні Ford.

Виробництво Focus на підприємстві Ford в штаті Мічиган припиниться в середині 2018 року. Надалі цей завод буде переобладнаний: в кінці 2018 року його почне випускати пікапи Ranger, а в 2020 році - позашляховики Bronco, відзначають в компанії.

Раніше автовиробник відмовився від планів будівництва підприємства з випуску автомобілів Focus в Мексиці на тлі критики президентом США Дональдом Трампом компаній, що розвивають операції за кордоном замість створення робочих місць на внутрішньому ринку.

Відмова від цього плану на користь імпорту Focus з Китаю дозволить Ford заощадити близько $ 1 млрд інвестицій, говориться в прес-релізі.

Ford вкладе $ 900 млн у модернізацію підприємства в штаті Кентуккі, де будуть випускатися нові моделі Ford Expedition і Lincoln Navigator, які почнуть надходити в дилерські центри вже цієї осені.

Позашляховики обох моделей буде експортуватися більш ніж в 55 країн світу, відзначають в компанії.

Раніше в Детройті назвали найкращі автомобілі року.

Нагадаємо, український авторинок з початку року зріс на третину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: