У рамках мінських переговорів триває узгодження списку заручників

Читать на русском
В економічній підгрупі ТКГ продовжили роботу по забезпеченню життєдіяльності інфраструктури Донбасу.
Місце зустрічі ТКГ у Мінську

У рамках переговорів у Мінську триває узгодження списків заручників.

Про це повідомила в Facebook прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарина Оліфер, передає «Слово і Діло».

Сила чи хитрість: чотири варіанти деокупації ДонбасуПісля закінчення АТО розпочнеться новий етап у спробі повернути тимчасово окуповані території Донбасу. Які можливі сценарії деокупації непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей?

«У гуманітарній підгрупі йде процес узгодження списків. Ми чекаємо визначення конкретних термінів і форматів звільнення заручників. У цій роботі бере участь уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська», - написала вона.

«Скасування експропріації українських і європейських підприємств в ОРДЛО; денонсація указу президента РФ про визнання документів, виданих псевдовлади ОРДЛО; відмова від встановлення т.зв. «Кордону» і рублевої зони на непідконтрольній Україні частині Донбасу; створення робочої підгрупи по українсько-російському кордоні - саме ці питання повинні стояти на порядку денному роботи політичної підгрупи», - додала Оліфер.

За її словами, в економічній підгрупі ТКГ продовжили роботу по забезпеченню життєдіяльності інфраструктури Донбасу.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 червня, в Мінську відбулося засідання підгрупи з безпеки Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі.

А народний депутат Ірина Геращенко повідомила про зростання кількості полонених в ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: