Полторак оголосив про завершення призову офіцерів запасу

Читать на русском
Полторак нагадав, що призвані офіцери запасу будуть залучатися до виконання завдань в зоні АТО лише за бажанням, якщо вони підпишуть контракт.
Степан Полторак

Міністр оборони Степан Полторак заявив, що відбір на військову службу за призовом офіцерів запасу завершено. За його словами, всього для проходження служби в Збройних силах України відібрали тисячу офіцерів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Міноборони.

Хто з офіцерів запасу потрапляє під призов, а хто має право на відтермінування?30 травня міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу на службу в Збройні Сили України: «Слово і Діло» розбиралося, хто підпадає під призов і які умови проходження служби.

«У нас не було проблем із призовом офіцерів запасу. Набрано тисячу осіб, відбір завершено», - сказав міністр.

Разом з тим, за його словами, рівень підготовки офіцерів запасу недостатній, щоб залучати їх до ведення бойових дій.

«Їх треба, і ми так плануємо, спочатку призвати, потім відправити до навчальних центрів, де вони поновлять свої знання та практичні навички. І тільки після цього вони поповнять підрозділи у військових частинах, які виконують завдання не в зоні проведення АТО», - зазначив Полторак.

Він також нагадав, що призвані офіцери запасу будуть залучатися до виконання завдань в зоні АТО лише за бажанням, у разі підписання ними контракту.

Нагадаємо, наказ про призов офіцерів запасу на службу в ЗСУ був підписаний Полторак 30 травня.

А 30 березня 2016 року Полторак повідомив, що планує скоротити особовий склад Міноборони на двісті чоловік, а кількість департаментів - вдвічі і виконав свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: