На Кіровоградщині невиконану обіцянку нардепа Кузьменка про газифікацію селища пояснили «політичною ситуацією»

Читать на русском
Народний депутат-мажоритарник від БПП Анатолій Кузьменко заявив, що не виконав обіцянку газифікувати селище Устинівка Кіровоградської області з об’єктивних причин: тому що в країні змінилась політична ситуація.
Анатолій КузьменкоФото: tusovka.kr.ua

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Анатолій Кузьменко не виконав обіцянку посприяти виділенню бюджетних коштів на газифікацію селища Устинівка, розташованого в його мажоритарному окрузі.

Її «Слово і Діло» зафіксувало у вересні 2014 року – напередодні парламентських виборів.

У політичній програмі, з якою майбутній депутат ішов на вибори, відзначалося: «Пріоритетом моєї роботи в окрузі стане наступне. Сприяти виділенню бюджетних коштів на… будівництво розвідного газопроводу у селищі Устинівка та газифікації дитячого садка».

Однак у червні 2017-го нардеп у листі-відповіді на запит в Устинівській селищній раді «Слову і Ділу» повідомили, що газифікація дитячого садка була виключена з планів соціально-економічного розвитку Устинівки у зв’язку з переходом на альтернативні джерела енергії. Що ж до розвідного газогону, то його будівництво в населеному пункті так і не почали, оскільки, як зазначили помічники Кузьменка, «в країні змінилась соціально-економічна і політична ситуація».

«Фінансування обох об’єктів не здійснювалось. За сприянням у вирішенні даного питання до народного депутата України Кузьменка А. І. селищна рада не зверталася», – визнали у нардепа.

Отже рейтинг відповідальності Кузьменка знизився до 14%. Загалом із 7 обіцянок він поки виконав лише одну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: