НАБУ проводить обшуки у помічників Розенблата

Читать на русском
Член українського парламенту від БПП Борислав Розенблат повідомив про обшуки, які проводять у його помічників.

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки у помічників народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Борислава Розенблата, сам нардеп вважає це провокацією.

Про це він написав на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Я продовжую наполягати на тому, що це провокація, яка направлена на те, щоби знівелювати результати моєї діяльності у сфері легалізації бурштину. Як доказ – зараз відбуваються обшуки у моїх помічників. У всіх документах НАБУ, які я бачив, фігурує одна тема: написання законопроекту про легалізацію бурштину», – написав нардеп.

За його словами, дані дії є помстою тих людей, з якими влада бореться за легалізацію видобутку бурштину. Розенблат додав, що він не один раз писав заяви до Генеральної прокуратури щодо дозволів Держгеонадр ряду компаній на незаконний видобуток бурштину на Житомирщині.

«Після того, як я відкрито заявив, що чиновники з Держгеонадр «розбазарюють» бурштиноносні землі, на мене пішла дуже сильна інформаційна атака. Очевидно, що були залучені всі засоби впливу, написані заяви в НАБУ, на які, власне, бюро і відреагувало», – вважає він.

Нагадаємо, НАБУ і САП анонсували брифінг щодо затримання охоронця Розенблата.

Раніше охоронець нардепа від БПП попався на хабарі в 200 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: