Дві електрички зіткнулися на вокзалі в Москві, є постраждалі

Читать на русском
Два електропоїзди зіткнулися в районі Курського вокзалу в Москві. Є інформація про трьох постраждалих.
Москва. Фото з місця зіткнення

Два електропоїзди зіткнулися в районі Курського вокзалу в Москві.

Про це повідомляє прес-служба Управління на транспорті МВС Росії по Центральному федеральному округу, передає «Слово і Діло».

В УЗ заявили, що розглянуть можливість збільшення вагонів у деяких електричкахУ прес-службі «Укрзалізниці» пообіцяли розглянути питання збільшення кількості вагонів у деяких електричках.

«Підтверджуємо факт зіткнення електропоїзда, що прямував із Нахабіно в Щербинку, і швидкісного поїзда «Стриж» сполученням Нижній Новгород - Москва», - повідомили в прес-службі Управління.

Як уточнили в прес-службі МЗ, при відправленні електрички з вокзалу, за попередньою інформацією, стався схід колісних пар двох вагонів, в результаті чого вони нахилилися в сторону поїзда «Стриж», котрий прибував на вокзал із Нижнього Новгорода. У результаті аварії постраждали дві людини. За попередньою інформацією, з забоями в медпункт вокзалу звернулися двоє пасажирів потягу «Стриж».

Пізніше у прес-службі повідомили про трьох постраждалих. Причиною зіткнення стала відмова стрілки, за фактом події розпочато дослідчу перевірку.

Раніше повідомлялося, що Мінінфраструктури планує оновити електрички на 100 мільйонів євро.

Нагадаємо також, що Україна може скасувати пасажирське залізничне сполучення з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: