Неділя в АТО: бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
Проросійські терористичні угруповання 19 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі у неділю, 18 червня.

Проросійські терористичні угруповання 19 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі у неділю, 18 червня.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбук в неділю ввечері, пише «Слово і Діло».

«В результаті бойових дій ніхто з бійців сил АТО сьогодні не постраждав», - йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку зафіксовано більше половини всіх ворожих збройних провокацій. Вранці бойовики випустили по півдесятка мін калібру 120-мм в сторону наших позицій поблизу Павлопіль і Чермалик. Там же, а також в районі Широкино, Водяного і Талаківці, незаконні збройні формування неодноразово відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку бойовики вночі обстріляли один з опорних пунктів сил АТО в передмісті Авдіївки з великокаліберних кулеметів. Згодом НВФ двічі відкривали вогонь по укріпленнях українських військовослужбовців поблизу Кам'янки з 120 і 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів. Після обіду під ворожий вогонь потрапили позиції ВС України, які розташовані на підступах до Луганської. Там бойовики застосовували автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

На луганському напрямку зафіксовано три факти порушення НВФ "режиму тиші". Зокрема, близько 15.00 вони накрили сили ЗСУ неподалік Кримського майже десятком хв зі 120-мм мінометів. Ще раніше бойовики били зі станкового протитанкового гранатомета в районі Катеринівки, а у Новоалександровки вели вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, за минулу добу проросійські бойовики 66 разів обстріляли позиції українських військових.

Раніше сепаратисти не пустили ОБСЄ на склади з «гумконвоем» з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: