Бойовики не пустили ОБСЄ на склади з «гумконвоєм» з РФ

Читать на русском
Спостерігачам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Луганську відмовили в доступі до двох складських комплексів, куди в'їхали вантажівки з російського «гумконвоя».

Спостерігачам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Луганську відмовили в доступі до двох складських комплексів, куди в'їхали вантажівки з російським «гумконвоєм».

Про це йдеться в черговому звіті СММ ОБСЄ, передає «Слово і Діло».

Більше віри в свою країну: хто заважає Україні вступити в НАТОЖурналіст Денис Попович назвав причини, які заважають Україні отримати статус члена Північноатлантичного альянсу.

«Спостерігачі бачили автоколону в складі 17 тентованих вантажiвок білого кольору з написами «Гуманітарна допомога з Російської Федерації» на бортах в Луганську. Колону супроводжували 6 транспортних засобів, з яких 2 були з російськими номерними знаками», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується в звіті, поки автоколона стояла у складського комплексу на вулиці Лутугинській в Луганську, спостерігачі говорили з чоловіком у формі МНС РФ, який перебував в одному з цих транспортних засобів.

«Спостерігачі бачили, як вантажівки в'їжджали на територію двох складських комплексів на вулиці Лутугинській. Спостерігачам відмовили в доступі на територію цих двох комплексів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ назвали кількість мирних жителів, які загинули на сході України з початку цього року.

А 14 червня спостерігачі ОБСЄ зафіксували танки бойовиків біля лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: