Путін спрогнозував загибель жителів «ЛДНР»

Читать на русском
Закриття ділянки російсько-українського кордону в районі Донбасу до політичного врегулювання ситуації призведе до загибелі багатьох місцевих жителів.

Закриття ділянки російсько-українського кордону в районі Донбасу до політичного врегулювання ситуації призведе до загибелі багатьох місцевих жителів.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну, пише «Слово і Діло».

Зметикувати на п’ятьох: хто зіграє партію першої скрипки у «нормандському форматі»?Необхідність змін у «нормандському форматі» вже давно не викликає сумнівів. Саме зараз склалися найбільш вигідні геополітичні умови для цього. Як скористається цим шансом Україна?

«Найважливіше зараз - забезпечити політичне врегулювання», - заявив Путін.

«Українське керівництво наполягає на тому, що ділянка кордону в районі, де знаходяться невизнані «республіки», повинен бути закритий. І, дійсно, Мінські домовленості наказують закрити кордон із Росією українським прикордонникам, але лише після того, як будуть прийняті ключові політичні рішення», - додав він.

«Але перш ніж ці рішення будуть прийняті і виконані, поки люди в цих невизнаних «республіках» не в безпеці, закриття кордону означатиме лише одне - що люди будуть оточені і пізніше знищені», - стверджує російський лідер.

Раніше Путін звинуватив Америку в підтримці бойовиків в Чечні.

Відзначимо також, що президент РФ вважає свого кума Віктора Медведчука «українським націоналістом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: