У нападника, який стріляв у конгресмена США, знайшли список ще 6 жертв

Читать на русском
Рукописний список з іменами ФБР виявило у фургоні, що належав 66-річному Джеймсу Ходжкінсону.

Джеймс Ходжкінсон, який учинив стрілянину в місті Олександрія неподалік від Вашингтона та поранив конгресмена-республіканця Стіва Скеліза, а також кількох його помічників, мав при собі так званий список жертв з іменами інших республіканців.

Про це повідомляє Fox news, передає «Слово і Діло».

«Джеймс Ходжкінсон мав у своїй кишені список жертв, коли стріляв у конгресмена-республіканця в середу», - йдеться у повідомленні.

Рукописний список з іменами ФБР виявило у фургоні, що належав 66-річному Джеймсу Ходжкінсону. У переліку були імена шести політиків, що належать до Республіканської партії США.

Позов проти Трампа подали понад 190 конгресменівКонгресмени від Демократичної партії звинуватили американського президента Дональда Трампа в отриманні фінансових коштів іноземних урядів і направили проти нього позов до федерального суду.

Слідчі вважають, що 66-річний нападник працював сам і не мав жодної підтримки зовні. Зазначається, що, враховуючи те, що Ходжкінсон мав список жертв, це означає, що інцидент не був випадковістю, а став навмисною спробою вбити політиків.

За даними поліції, Ходжкінсон мав певні проблеми з законом, зокрема арешт за побиття та керування авто в нетверезому стані.

Нагадаємо, у середу, 14 червня, Ходжкінсон відкрив вогонь під час тренування з бейсболу членів Республіканської партії. Внаслідок стрілянини у стегно був поранений член Палати представників Стів Скаліс та ще 4 осіб.

Ходжкінсон невдовзі помер від вогнепальних поранень, які отримав під час перестрілки з поліцією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: