Погіршення погоди на вихідних: похолодання, грози та пориви вітру

Читать на русском
На заході країни вдень очікується до 14-20 грудусов тепла, на півночі - 19-21 вище нуля, в східних і південних областях - 21-24 градусів тепла, в центрі - 21-23 вище нуля.

На вихідних, 17-18 червня, в Україні очікуються дощі, температура до 24 градусів тепла.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію Гідрометцентру.

Прогноз погоди на 15 червня: помірне тепло буде супроводжувати сильний вітерВ Україні завтра, 15 червня, в східних регіонах очікуються дощі, на решті частини помірне тепло і сильний вітер.

На заході країни вдень очікується до 14-20 грудусів тепла, на півночі - 19-21 вище нуля, в східних і південних областях - 21-24 градусів тепла, в центрі - 21-23 вище нуля.

В Україні пройдуть грози, в Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій областях окремі пориви вітру 15-20 м/с; в Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Вінницькій та Одеській областях місцями сильний дощ.

Нагадаємо, в деяких областях України, 16-18 червня, очікується надзвичайна пожежна небезпека. ДержНС закликає дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах парках і на відкритих територіях, та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Відзначимо, що за прогнозом погоди на 16 червня в Україні було тепло і переважно без опадів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: