Погода в Україні 2 травня: на заході очікуються заморозки

Читать на русском
2 травня в Україні очікується мінлива хмарність, у західних областях передбачаються заморозки, повідомляють синоптики.
Фото з відкритих джерел

За даними синоптиків, у вівторок, 2 травня, в Україні переважатиме мінлива хмарність, у західних областях можливі заморозки на ґрунті.

Про це з посиланням на сторінку Українського гідрометцентру в Facebook повідомляє «Слово і Діло».

Загалом, опадів не очікується, лише в Карпатах місцями можливий невеликий дощ. Вітер буде північно-східний, східний, від 5 до 10 м/с.

У західних (крім Закарпаття) та північних областях, а також на Вінниччині й Черкащині температура вночі складатиме 4-9 тепла (на заході на ґрунті 0-3 градуси), вдень – +16-21. У Волинській та Рівненській областях температура підніметься до 5-7 градусів уночі та 13-18 – вдень.

У Києві опади не прогнозуються, вітер дутиме з північного сходу та сходу зі швидкістю 5-10 м/с, нічна температура становитиме 5-7 градусів за Цельсієм, денна – 18-20.

«А південь, східну частину й велика частина центру, Полтаву, Запоріжжя, Краматорськ, Вознесенськ, Кривий Ріг, Мелітополь, Нікополь, Дніпро, Жашків, Павлоград або додайте своє улюблене місто серед центру, сходу чи півдня – і отримаєте в денні години чудові +19-25», – додала у себе в Facebook синоптик Наталія Діденко.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» показало статистику лісових пожеж в Україні за минулі роки. Про високу пожежну небезпеку під час травневих свят киян попередили напередодні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: