У Львові невідомі підпалили банківське відділення

Читать на русском
Вночі 17 червня у Львові двоє невідомих кинули у вікно «БМ Банку» предмет, схожий на пляшку, в результаті чого почалася пожежа.
Площа Старий Ринок. Львів

Вночі 17 червня у Львові двоє невідомих кинули у вікно «БМ Банку» предмет, схожий на пляшку, в результаті чого почалася пожежа.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію депутата місцевої міськради Ігоря Зінкевича, голови громадської організації «Варта-1».

Якби мери виконували всі свої обіцянки. Як би змінився Львів?«Слово і Діло» уявило, який вигляд мав би Львів, якби Андрій Садовий втілив у життя обіцяне.

«Пожежу вдалося ліквідувати», - повідомив Зінкевич і додав, що постраждалих в результаті події немає. Однак, за його словами, це була не єдина спроба підпалу.

Приблизно в той же час - близько 2:30 - спроба підпалу сталася на іншій вулиці, де знаходиться відділення банку «VS bank». «Але там пляшка розбилася, пошкодивши вікно, і пожежі не сталося», - написав депутат.

У мережі відзначили, що звичайною пляшкою розбити вікно цих об'єктів неможливо, так як скло ударостійке, пробити дірку в ньому вкрай важко, потрібні кошти і час. З іншого боку, при першому ж ударі спрацьовує акустична сигналізація і відбувається виклик охорони. З цієї причини і не відбувся пожежа в приміщенні VS-банк.

Нагадаємо, 8 червня 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що вкрадене майно громади міста Львова буде повернуто. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

Раніше повідомлялося, що у Львові вандали облили фарбою монумент Слави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: