США із запізненням привітали з Днем Росії

Читать на русском
Держсекретар США Рекс Тіллерсон із запізненням привітав росіян з національним святом - Днем Росії, який відзначається 12 червня.

Держсекретар США Рекс Тіллерсон із запізненням привітав росіян з національним святом - Днем Росії, який відзначається 12 червня.

Текст привітання опублікований на сайті Держдепартаменту у четвер, 15 червня передає «Слово і Діло».

«Від імені президента Трампа і громадян Америки я вітаю всіх росіян з нагоди Дня Росії», - йдеться в привітанні Тіллерсона.   Держсекретар також зазначає, що на сьогоднішній день на США і Росії лежить унікальна відповідальність за підтримання миру і стабільності. За його словами, в США впевнені, що країни можуть робити більше, якщо разом підтримують фундаментальні цінності людської гідності та свободи.

Тіллерсон заявив, що відносини РФ і США все гірше й гіршеДержсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що відносини з Росією перебувають на безпрецедентно низькому рівні і продовжують погіршуватися.
  «Святкуючи День Росії, знайте, що США підтримують незалежність вашої країни, багатої традиціями і повної можливостей», - додав глава Держдепу.   Раніше повідомлялося, що США не направили привітання з Днем Росії вперше за 25 років.

Нагадаємо, Сенат США посилив санкції проти Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: