У Полтавській області сталася масштабна пожежа на складі зберігання зерна

Читать на русском
У Полтавській області в смт. Семенівка. сталася пожежа на складі для зберігання зерна. Загальна площа пожежі склала 3400 кв. м.

У Полтавській області сталася пожежа на площі 3400 кв. м в складі для зберігання зерна на вул. Незалежності смт. Семенівка.

Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

Пожежа на автостоянці в Києві: вщент згоріли три машиниВ ніч на третє червня в наслідок пожежі на автостоянці в Києві згоріли повністю 3 автомобілі, 5 пошкоджені.

На місці події з'ясувалося, що горять складські приміщення, один з яких вже повністю був охоплений вогнем і ще два частково.

«Відразу для захисту будівель і допомоги в ліквідації пожежі було залучено додаткові сили і техніка. Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалося ланка газодимозахисної служби. Силами рятувальників загоряння на площі 3400 кв. м о 18:45 локалізовано, а о 22:30 ліквідовано », - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, їм вдалося запобігти поширенню вогню на поруч розташовані склади і врятувати від знищення полум'ям дві будівлі, де зберігалися 1,1 тис. тонн зерна кукурудзи.

Повідомляється, що на місці пожежі працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 21 рятувальник 8-го, 6-го державних пожежно-рятувальних постів та 15-й, 20-й державних пожежно-рятувальних частин, а також 7 одиниць пристосованої техніки.

«Травмованих і загиблих немає. Причина загоряння встановлюється », - резюмували у відомстві.

Раніше повідомлялося, що в Росії на території аеропорту спалахнула пожежа.

Нагадаємо, в Рівному на території військової частини, де розміщується 55-й окремий лінійно-вузловий полк зв'язку, спалахнула пожежа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: