Зсуви в Бангладеш забрали життя 60 осіб

Читать на русском
Тривалі зливи, що обрушилися на Бангладеш, призвели до зсувів, в результаті не менше 61 людини загинули, десятки пропали безвісти.

Тривалі зливи, що обрушилися на Бангладеш, призвели до зсувів, в результаті не менше 61 людини загинули, десятки пропали безвісти.

Місцева влада побоюється, що число загиблих може істотно зрости. Рятувальники зараз намагаються дістатися до затоплених районів і ліквідують наслідки зсувів. У деяких районах країни немає електрики та мобільного зв'язку, пише «Слово і Діло».

«Коли дощі нарешті припиняться, ми зможемо зрозуміти масштаб руйнувань і визначити, які відновлювальні роботи нам будуть потрібні», - повідомили в департаменту з ліквідації наслідків природних катаклізмів.

Кілька людей загинули в окрузі Рангаматі недалеко від кордону з Індією, після того як їх будинки виявилися похованими під обвалами. Серед загиблих - п'ятеро військових, які розчищали дорогу в Рангаматі від наслідків катаклізму, коли стався ще один зсув.

Порушено рух транспорту в столиці країни місті Дакка і головному портовому місті Читтагонзі.

Період мусонів в Бангладеш триває з червня по вересень. Зсуви, викликані зливами, нерідко стають причиною загибелі людей. У 2007 році близько 130 людей загинули в результаті зсуву в Читтагонзі.

Нагадаємо, в нещодавній повені на Шрі-Ланці загинули понад 190 людей.

Також сильні зливи в Індії забрали життя більше двадцяти чоловік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: