Сьогодні в Москві відбудеться антикорупційний мітинг

Читать на русском
Російський опозиціонер Олексій Навальний проведе в центрі Москви антикорупційну акцію протесту.
Олексій Навальний

У Москві сьогодні пройде антикорупційний мітинг. Опозиціонер Олексій Навальний відмовився від узгодженого з владою маршруту.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію «112 Україна».

День волі та марші Навального: в чому різниця між протестами в Білорусі та Росії?Вірус протестної активності заразив громадян Білорусі та Росії. Головний симптом хвороби – засилля диктатури в обох державах, що породжує страх та корупцію. Чи є надія на одужання, чи хвороба таки візьме гору?

Згідно з повідомленням, поліція Москви готується до того, що сьогодні, 12 червня, буде декілька протестних акцій. Вчора пізно ввечері стало відомо, що Олексій Навальний попросив виходити не на узгоджену акцію на проспекті Сахарова, а на вулицю Тверську, яка сьогодні буде пішохідною в честь Дня Росії.

Опозиціонер пояснив це тим, що йому так і не вдалося ні в одній компанії в Москві оплатити і замовити сцену та звукову апаратуру. За його словами, всі відмовилися, тому що на них чинився тиск з боку мерії. Навальний зробив висновки, що не зможе провести повноцінну акцію на проспесті Сахарова. Початок мітингу - о 14:00.

Нагадаємо, що раніше Навальний повідомив, що готовий виконати Мінські угоди за умови президентства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: