У Донецькій області відновлено роботу насосної станції ДФС

Читать на русском
Рятувальники знаходяться в повній оперативній готовності до виконання завдань за призначенням у разі термінової необхідності.

У Донецькій області відновила роботу насосна станція ДФС, яка знаходиться на окупованій бойовиками території, найближчим часом вода з неї почне надходити споживачам.

Про це повідомили в прес-службі обласного управління ГосЧС, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«О 12:20 10 червня в Службу порятунку надійшла інформація від інженера Донецької фільтрувальної станції про те, що відновлено роботу насосної станції 1-го підйому Південнодонбаського водопроводу, яка знаходиться на непідконтрольній території України. Після заповнення системи водогону водою і проведення регламентних робіт на фільтрувальних станціях, воду почнуть подавати споживачам», - сказано в повідомленні.

Також відзначено, що рятувальники знаходяться в повній оперативній готовності до виконання завдань за призначенням у разі термінової необхідності.

Нагадаємо, що раніше були завершені ремонтні роботи на ЛЕП поблизу Донецької фільтрувальної станції.

А вранці 8 червня в Авдіївці було відновлено водопостачання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: