НАБУ порушило кримінальне провадження проти Кличка

Читать на русском
НАБУ зареєструвало кримінальне провадження щодо невказаних в електронній декларації маєтків у Гамбурзі та Лос-Анджелесі.

За фактом можливого декларування недостовірної інформації мером Києва Віталієм Кличком Національне антикорупційне бюро України зареєструвало кримінальне провадження.

Якби мери виконували всі свої обіцянки. Як би змінився Київ?«Слово і Діло» уявило, який вигляд мав би Київ, якби Віталій Кличко втілив у життя обіцяне.

Про це йдеться у відповіді НАБУ громадській організації «Центр протидії корупції», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Схеми».

НАБУ зареєструвало кримінальне провадження щодо невказаних в електронній декларації маєтків у Гамбурзі та Лос-Анджелесі, якими, за версією журналістів, користується родина Кличка.

До НАБУ із такою інформацією звернулися юристи ЦПК.

Звернення активістів базується на розслідуванні програми «Схеми», яке вийшло в ефір у грудні минулого року.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевняє, що капітальний ремонт вул. Васильківська буде завершено вже за місяцьСказано 1 червня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як відомо, за подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації передбачена відповідальність від штрафу до позбавлення волі на термін до 2 років.

Раніше НАБУ розпочало досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна.

Також зазначимо, на кінець травня 2017 року за матеріалами розслідувань Національного антикорупційного бюро в суд направлено 68 обвинувальних актів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: