Північна Корея здійснила черговий запуск ракет

Читать на русском
За даними південнокорейських військових, Північна Корея випустила кілька невпізнаних снарядів зі східного узбережжя країни.

За даними південнокорейських військових, Північна Корея випустила кілька невпізнаних снарядів зі східного узбережжя країни.   Північна Корея провела відразу декілька пусків балістичних, імовірно протикорабельних ракет з східного узбережжя, передає агентство Уonhap News з посиланням на дані південнокорейського міністерства оборони, пише «Слово і Діло» з посиланням на Realist.   «Північна Корея випустила кілька невпізнаних снарядів, імовірно представляють собою ракети класу «земля-корабель», сьогодні вранці з околиць Вонсана, провінція Канвон», - повідомили в Об'єднаному комітеті начальників штабів.

США закликали РФ і Китай вплинути на КНДРБілий Дім закликав Москву і Пекін вплинути на Північну Корею шляхом запровадження санкцій проти Пхеньяна.
  Ракети, запущені Північною Кореєю, пролетіли майже 200 кілометрів і впали в виключній економічній зоні Японії, повідомляє Reuters.   Нагадаємо, останній ракетний пуск КНДР здійснила 29 травня. Ракета пролетіла в східному напрямку приблизно 450 кілометрів і впала в Японському морі. Також в ніч на 21 травня Північна Корея провела черговий пуск балістичної ракети середнього радіусу, який став восьмим в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: