КНДР: США наближають день перетворення їхнього континенту на попіл

Читать на русском
Вони жорстоко помиляються, якщо думають, що їхня система перехоплення ракет зможе відбити масований ядерний удар наших стратегічних сил - заявили в Північній Кореї.

Північна Корея засудила симуляцію перехоплення США міжконтинентальної балістичної ракети, заявивши, що Сполучені Штати нездатні перехопити масований ядерний удар.

Про це заявив представник Стратегічних сил КНДР корейському телеграфному агентству, виступаючи англійською мовою, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Yonhap.

Відзначається, що Пхеньян назвав випробування США «серйозною військовою провокацією».

Південна Корея повідомила про нові ракетні випробування КНДРПівнічна Корея провела чергові випробування ракети невідомого типу, яка за словами Токіо впала у виключній економічній зоні Японії.

«Такий ризикований крок - це знак, що їхня підготовка до розв'язування ядерної війни перейшла у фінальну фазу», - сказав представник збройних сил КНДР.

«Вони жорстоко помиляються, якщо думають, що їхня система перехоплення ракет зможе відбити масований ядерний удар наших стратегічних сил. Відчайдушні ігри адміністрації Трампа лише наближають той день, коли їх континент перетвориться на попіл» - заявили в Північній Кореї.

Нагадаємо, 1 червня Міністерство фінансів США запровадило санкції щодо 9 організацій та трьох фізичних осіб через співпрацю з КНДР, під обмеження потрапили компанії з Росії.

Представник РФ Володимир Сафронков зажадав пояснень включення США до цього списку санкцій російських компаній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: