Бойовики грубо порушили режим тиші, обстрілявши житловий сектор Зайцеве

Читать на русском
Бойовики на Донбасі, в середу, 7 червня, обстріляли з забороненої Мінськими домовленостями зброї житлові квартали села Зайцеве Донецької області.

Бойовики на Донбасі, в середу, 7 червня, обстріляли з забороненої Мінськими домовленостями зброї житлові квартали села Зайцеве Донецької області.

Про це повідомила українська сторона СЦКК, пише «Слово і Діло».

«З початку доби бойовики понад 50 разів порушували режим припинення вогню. У населеному пункті Зайцеве був обстріляний житловий будинок по вулиці Мануїльського», - йдеться в заяві українських військових.

В результаті обстрілу пошкоджено дах будинку, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Раніше НВ повідомляло, що 7 червня ситуація на лінії розмежування на Донбасі загострилася. Станом на 18-00 російсько-окупаційні війська 34 рази обстріляли позиції Збройних сил України. В результаті бойових дій двоє українських воїнів загинули, ще 11 отримали поранення.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 7 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу АТО, терористи на Луганському напрямку активно накопичують резерви і проводять інші заходи, які можна розцінити як підготовку до наступу. Крім того, зросла активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Нагадаємо, за 6 червня російсько-окупаційні війська 85 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України: 8 українських бійців отримали поранення.

Також 6 червня бойовики обстріляли житлові будинки в прифронтовому селищі Новолуганське Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: