У М'янмі раптово зник із радарів великий військовий літак

Читать на русском
У М'янмі військовий літак з 116 людьми на борту раптово зник з радарів. Пошук і порятунок людей триває.
У М'янмі зник із радарів літак

У М'янмі військовий літак раптово зник із радарів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію порталу AirLive.

«Зв'язок був втрачений раптово близько 1:35 вечора (7:05 за Гринвічем), коли літак знаходився в 20 милях на захід від міста Давого», - сказав головнокомандувач офісу.

У Туреччині розбився військовий вертолітУ турецькій провінції Ширнак розбився військовий вертоліт, в результаті аварії загинули 12 військових.

Пізніше він додав, що пошук і порятунок людей триває. За інформацією ЗМІ, на борту літака знаходяться 116 осіб, з яких 105 - пасажири, ще 11 - екіпаж.

«Вікно в Європу»: залізничні рейси з України до Європи в 2017 роціУ зв‘язку зі спрощенням візового режиму з Європою «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, в які міста країн ЄС «Укрзалізниця» запустила або планує розпочати залізничні рейси.

Є інформація про те, що з радарів зникла позначка повітряного судна, то це погана ознака. Мітка могла пропасти тільки в тому випадку, якщо літака вже не існує, він зруйнувався в повітрі або впав на землю. Або могли вимкнути транспондери, якщо відмітка була. Але якщо радіолокатори знаходяться в межах видимості цілей, то пілоти літака могли десь змінити курс або зробити посадку.

Відзначимо, інформацію про зникнення літака підтвердили голова армії країни та в самому аеропорту.

Нагадаємо, що 4 червня літак ізраїльських авіаліній здійснив екстрену посадку.

Раніше в Австралії впав літак, всі члени екіпажу загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: