Уряд дозволив закуповувати житло для військових через ProZorro

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, коментуючи документ, відзначив, що таким чином Міноборони робить рішучий крок проти корупції.
Електронна система ProZorro

Кабінет міністрів ввів закупівлю Міністерством оборони житла для військових через електронну систему ProZorro.

Відповідне розпорядження Кабмін прийняв на засіданні, передає «Слово і Діло».

Роки йдуть, обіцянки лишаються: що політики щороку обіцяють українцям у червніУ продовженні рубрики «Ретроспектива», яка традиційно виходить на «Слові і Ділі» в перші дні кожного місяця, пропонуємо Вашій увазі огляд найважливіших обіцянок українських політиків, які вони озвучили в червні 2014, 2015 та 2016 років.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, коментуючи документ, відзначив, що таким чином Міноборони робить рішучий крок проти корупції.

Міністр фінансів Олександр Данилюк в свою чергу зазначив, що Мінфін підтримує таке рішення, додавши, що є окрема програма з будівництва військових містечок, яка дозволяє виділити військовим для житла значний ресурс.

Нагадаємо, що раніше Гройсман повідомив, скільки вдалося заощадити завдяки ProZorro. Відзначимо також, що прем'єр-міністр планує продавати держпідприємства через ProZorro.

А 18 вересня 2016 року Гройсман заявив, що уряд акумулює достатньо грошей для того, щоб у 2017 році забезпечити українців безкоштовними ліками. Подивимося, чи вдасться йому виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: