Українці не постраждали під час теракту в Лондоні — МЗС

Читать на русском
У МЗС України заявили про відсутність українців серед постраждалих під час теракту в Лондоні, який стався в ніч на сьогодні, 4 червня 2017 року.

У МЗС України заявили про відсутність українців серед постраждалих під час теракту в Лондоні, який стався в ніч на сьогодні, 4 червня 2017 року.

«Інформація з поліції Лондона станом на 10:00: українців серед постраждалих немає», - йдеться в повідомленні Консульської служби МЗС в Twitter, пише «Слово і Діло».

Консул продовжує підтримувати контакт з компетентними органами.

Президент України Петро Порошенко висловив підтримку Великобританії в зв'язку з терактами в Лондоні, що відбулися в ніч на 4 червня 2017 року. Про це глава держави повідомив в Twitter.

«Жахливий теракт в Лондоні. Сумуємо в ці важкі хвилини разом з усією Великобританією», - заявив Порошенко.

Крім того, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також висловив співчуття і слова підтримки родинам загиблих та постраждалим під час терористичного акту.

У свою чергу, міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав теракт «боягузливою атакою» і додав, що в думках - з постраждалими та їхніми сім'ями.

Нагадаємо, під час теракту на Лондонському мосту в Великобританії були травмовані іноземні громадяни.

За повідомленням прес-служби президента Франції Еммануеля Макрона, щонайменше 2 французьких громадянина постраждали під час терористичного акту, один - отримав серйозні травми.

Шість осіб було вбито в результаті нападу в центрі Лондона. Нападники на білому фургоні врізалися в пішоходів на Лондонському мосту, після чого напали на людей з ножами на ринку Боро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: