До РФ за 17 мільйонів доларів намагалися вивезти власника Обухівського картонного комбінату

Читать на русском
Крупчак народився в Росії, закінчив Архангельський державний медичний інститут. Працював на багатьох керівних посадах.
Володимир Крупчак

У РФ намагалися вивезти власника Обухівського картонного комбінату Володимира Крупчака.

Про це пише «РБК-Україна», посилаючись на джерела в Генпрокуратурі України, передає «Слово і Діло».

Росія заявила про готовність налагодити діалог з УкраїноюМЗС РФ заявило, про готовність до «конструктивного діалогу і до взаємовигідної співпраці» з Україною, і, що рано чи пізно країни визнають необхідність відновлення повноцінних зв'язків.

«Власник Обухівського картонного комбінату Володимир Крупчак, він раніше в Росії володів Архангельським ЦБК. А потім у нього була корпоративна війна з Дерипаскою (російський мільярдер Олег Дерипаска, - ред.), в результаті, він втік до України», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Крупчак народився в Росії, закінчив Архангельський державний медичний інститут. Крупчак працював на керівних посадах в ТОВ ВКП «Титан». Це диверсифікований регіональний холдинг з чотирма ключовими бізнес-напрямками: лісозаготівельним, деревообробним, нерухомість і сфера послуг.

ЗМІ: Росія заборонила в'їзд прем'єр-міністру ЧорногоріїКрім того, в «чорному списку» РФ знаходяться і голови великих компаній в Чорногорії, які, як передбачається, близькі до влади.

Крім того, з 2000 року Крупчак працював на посаді заступника голови Наглядової Ради ПАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», повноважного представника вищого керівництва АТ «Київський картонно-паперовий комбінат» і радника генерального директора ПАТ «Київський картонно-паперовий комбінат».

А в лютому 2001 року на підставі наказу міністра оборони РФ Володимир Крупчак став підполковником російської армії. Він також був депутатом Державної Думи РФ і членом партії «Єдина Росія». У грудні 2007 року отримав українське громадянство.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що близько 70% українських підприємств на сьогоднішній день є збитковими.

Нагадаємо, що нардеп Ярош назвав компанії, які допомагають бійцям в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: