Тимошенко публічно вибачилася перед лідером БПП

Читать на русском
Лідер фракції Батьківщина Юлія Тимошенко вибачилася перед лідером БПП за можливу образу під час суперечки на ток-шоу.
Юлія Тимошенко

Голова депутатської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко публічно вибачилася перед лідерам фракції БПП Артуром Герасимовим за можливу образу під час суперечки в ток-шоу.

Про це Тимошенко заявила під час свого виступу на Національному молитовному сніданку 1 червня, передає «Слово і Діло».

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко заявила, що «Батьківщина» ніколи не підтримає запропоновану судову реформуСказано 30 травня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Нещодавно у нас був такий важкий ефір з лідером фракції БПП Артуром Герасимовим. Думаю, хто спостерігав, знає, що там була сутичка, політична кров капала. Хочу сказати вам, можливо, я зараз хочу зробити крок і сказати, що нам потрібно більше любити один одного, більше співпрацювати один з одним. Хочу попросити вибачення, якщо десь образила Артура Герасимова або кого-небудь в цьому залі, в Україні і хочу потиснути йому руку», - заявила Тимошенко.

Раніше лідер «Батьківщини» озвучила рішення суду про всеукраїнський «земельний» референдум.

Нагадаємо, що 13 лютого 2017 року Тимошенко заявила, що «Батьківщина» звернеться до суду через відмову спікера Андрія Парубія і Секретаріату Верховної Ради зареєструвати проект постанови про звільнення Володимира Гройсмана з посади прем'єр-міністра. Але їй так і не вдалося виконати своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: