Грицак сподівається, що міжнародні організації допоможуть встановити перемир'я в зоні АТО

Читать на русском
Голова Служби безпеки України Василь Грицак сподівається на сприяння міжнародних організацій у встановленні перемир'я на Донбасі.
Василь Грицак

Голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що сподівається на активність міжнародних організацій у сприянні встановленню перемир'я в АТО, яке розпочалося з 1 червня.

Про це Грицак заявив в коментарі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Обстріляне перемир’я»: динаміка обстрілів сил АТО на Донбасі з 21 квітня по 21 травняПротягом неповного місяця – з 21 квітня по 21 травня 2017 року – бойовики на Донбасі 1582 рази обстрілювали позиції сил Антитерористичної операції, внаслідок чого загинули 16 захисників України.

«Ми сподіваємося все ж на активність міжнародних організацій, а також на совість і честь тих, хто відкриває вогонь, на те, щоб вони все ж дотримувалися попередніх домовленостей політичних, оскільки в цьому є перспектива», - заявив Грицак.

Грицак назвав кількість бойовиків, яких обміняють на полонених українцівКерівник Служби безпеки України Василь Грицак назвав кількість бойовиків і злочинців, яких правоохоронці готові видати найближчим часом в обмін на українських заручників, яких тримають на непідконтрольних територіях.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО з півночі 1 червня почався чергове перемир'я. Однак за першу ніч з моменту нового «перемир'я» бойовики відкривали вогонь двічі.

Як повідомлялося раніше, в СБУ розглядають список з ще 20 антиукраїнських сайтів, які можуть заблокувати найближчим часом.

Також відзначимо, що в СБУ показали наказ про звільнення Устименко від квітня 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: