Мер Івано-Франківська вирішив не зважати на нелегальне працевлаштування в приватних ЖЕКах

Читать на русском
Мер Івано-Франківська, замість того, щоби провести перевірку легальності працевлаштування приватник ЖКП, організував для них інформаційно-роз’яснювальну роботу.
Руслан МарцінківФото: ivano-frankivsk.svoboda.org.ua

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків не виконав обіцянку проінспектувати всі приватні житлово-комунальні підприємства, що надають послуги прибирання, на предмет незаконного працевлаштування.

Про намір зробити це він заявив іще 11 жовтня 2016 року в ефірі одного з місцевих телеканалів, нагадує «Слово і Діло».

Однак у листі, який «Слово і Діло» отримало від виконкому Івано-Франківської міської ради у відповідь на свій інформаційний запит, ідеться про те, що відповідні перевірки не здійснювалися.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв провести перевірку приватних ЖЕКівСказано 11 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Керівників приватних ЖЕКів та компаній, які надають послуги по прибиранню, було заслухано на засіданні міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог трудового законодавства», – повідомили порталу в міській раді обласного центру.

Таке виправдання не дає «Слову і Ділу» можливості позначити цю обіцянку Марцінківа як виконану, тож у досьє івано-франківського мера на цю мить уже 11 провалених зобов’язань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: