Меру Івано-Франківська не вистачило року на ремонт вулиці Шевченка

Читать на русском
Попри обіцянку міського голови Івано-Франківська, одна з центральних вулиць міста – вулиця Шевченка – так і не була відремонтована до кінця 2016 року.
Руслан МарцінківФото з відкритих джерел

Відкриття відремонтованої вулиці Шевченка, що, за планами мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, мало відбутися наприкінці 2016 року, заплановане лише на початок травня.

У березні минулого року Марцінків заявляв, що ремонт вулиці, а саме – ділянки від вулиці Січових Стрільців до вулиці Гординського – завершиться до листопада 2016-го, нагадує «Слово і Діло».

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв відремонтувати вулицю Шевченка та зробити її пішохідноюСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Там планували замінити мережі, покласти нову бруківку та провести благоустрій території.

Проте днями директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак повідомив, що ремонт вулиці Шевченка ще не завершений: триває встановлення світильників, клумб і смітників. За його словами, відкриття вулиці відбудеться до Дня міста – 7 травня.

Отже, ремонт вулиці Шевченка завершиться щонайменше на 5 місяців пізніше, ніж пообіцяв мер. Наразі це вже дев’ята невиконана обіцянка Марцінківа. Із 68 його зобов’язань, зареєстрованих «Словом і Ділом», виконані 14. У рейтингу відповідальності міських голів України він лише на 18-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: