Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок з 17 по 31 травня

Читать на русском

Іванна Климпуш-ЦинцадзеНародний депутат України
Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна зовсім скоро отримає безвізовий режим з ЄССказано 9 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Члени Кабінету міністрів України за період з 17 по 31 травня виконали лише одну обіцянку. Також одна обіцянка набула статусу невиконаної. Крім того, за цей період під час традиційного моніторингу «Слово і Діло» зафіксувало 7 нових обіцянок від уряду Володимира Гройсмана.

Як відомо, 30 травня Верхня палата парламенту Нідерландів (Сенат) підтримала ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Нагадаємо, нижня палата парламенту Нідерландів ратифікувала Угоду про асоціацію Україна-ЄС ще 23 лютого. Тож обіцянка віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе, дана нею у грудні 2016 року, про те, що Україна скоро отримає безвізовий режим з ЄС, набула статусу виконаної.

Не встиг виконати обіцяне міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який у листопаді минулого року планував, що до літа 2017 року сервісні центри МВС працюватимуть по всій країні. Загалом міністр мав намір відкрити близько 50 центрів. Нагадаємо, перший сервісний центр, що прийшов на зміну МРЕВ, розпочав роботу в липні 2016 року в Києві. У березні Аваков анонсував запуск 20 мобільних сервісних центрів МВС по Україні, в яких можна перереєструвати транспортні засоби та отримати водійські посвідчення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: